Radio Scorito

De podcast voor de Scorito-speler! In Radio Scorito beschouwen wij uitgebreid voor op de leukste sportevenementen, van het EK voetbal en Australian Open tot de Tour de France en het WK Darts! Alle facetten komen voorbij. Geregeld schuift er een bekende Nederlander / Scorito-speler met expertise aan om ons bij te staan. Uiteraard komen alle bekende Scorito-emoties op tafel. Last minute wijziging in je team gemaakt? Pakt in 80% van de gevallen niet goed uit. Subleague met je vrienden gewonnen? Jij loopt de komende tijd nét iets zelfverzekerder rond te paraderen. Radio Scorito is een podcast gemaakt voor en door liefhebbers van sport en spel. Doe er je voordeel mee!

Listen on:

  • Apple Podcasts
  • Podbean App
  • Spotify

Episodes

10 hours ago

Het tweede Grand Slam van het jaar staat voor deur, Roland Garros. Bij de mannen kan je vaak al wat zekere namen invullen en bij de vrouwen is het een grote tombola, maar is het dit jaar nu niet een keer andersom? Wij gaan je helemaal bijpraten in dé grote voorbeschouwing op Roland Garros.

5 days ago

Het Topcoach-Seizoen is voorbij en dus is het voor ons tijd om terug te blikken. Wie scoorden de meeste punten en welke namen had je de tweede seizoenshelft moeten hebben? Ook werpen we vandaag een eerste blik op potentiële veranderingen binnen Topcoach. We hebben een hoop inzendingen gekregen en daar gaan we het uitgebreid over hebben.

5 days ago

De Giro is 14 etappes onderweg en Pogacar gaf in de etappe voor de rustdag nog even fietsles aan de concurrentie. Arensman heeft zijn goede vorm weer redelijk gevonden en dat met zijn derde week in het verschiet. Verder is het sprintersveld extreem uitgedund en blijken de teamgenoten van Poggi een schot in de roos te zijn. Dit is aflevering 223 van Radio Scorito!

Monday May 13, 2024

Het was een climax die je van te voren niet had kunnen bedenken, Groningen en Roda strijdend in een rechtstreeks duel om promotie. Groningen werd de grote winnaar en Roda moet hopen op de play-offs. Willem II is de kampioen en wij bellen dan weer met de kampioen van het spel. Verder een hoop statistieken en onze blik op de play-offs. Het KKD-seizoen zit er voor ons nu op. 18 juli gaat het volgende seizoen weer open en rond die tijd zijn wij ook weer terug.

Monday May 13, 2024

Nog één speelronde te gaan en een hoop ploegen zijn uitgespeeld en dat was te zien. Twente en AZ strijden nog om plek 3, welke ploeg gaat er de nacompetitie in én wie wordt er topscorer, Pavlidis of Luuk de Jong? Verder waren Steijn en Bergwijn de hattrickhelden van dit weekend. Dit is aflevering 221 van Radio Scorito!

Monday May 13, 2024

Na 9 etappes is de voorsprong van Pogacar een kleine 3 minuten. En voor die mensen die denken; misschien doet hij het wel rustig aan, nou dát zeker niet. Daarachter is het lekker spannend en kan het alle kanten op. Merlier, Milan en Kooij verdelen lekker de sprintetappes en Bardet lijkt het klassement wederom te zijn vergeten. Dit is aflevering 220 van Radio Scorito!

S3E51 | KKD | Speelronde 37

Monday May 06, 2024

Monday May 06, 2024

Willem II is zeker van promotie in een van de meest idiote speelrondes ooit. Van een pitch invation in Kerkrade, naar een gelijkmaker in Groningen, naar berusting bij Roda. Maar toen ging de stadionspeaker ineens los en rekende Roda zich rijk. Niets bleek minder waar en dus krijgen we vrijdag een geweldige ontknoping. Wie gaat er met Willem II mee naar de Eredivisie; wordt het Groningen of Roda? Dit is speelronde 37 van de KKD, aflevering 219 van Radio Scorito!

Monday May 06, 2024

PSV is dan nu eindelijk écht kampioen, wat een seizoen heeft het gehad. 27% met Gimenez krijgen eindelijk een beetje waar voor hun geld. AZ mag nog dromen van de Champions League. Ajax kent een makkelijke middag in Volendam, dat definitief is gedegradeerd. David Min on fire en geen tattoo voor Martijn! 

Monday May 06, 2024

We keken allemaal zo uit naar de Giro, maar na 2 dagen koers kijken er alweer een hoop mensen uit naar de Tour. Arensman? Nee. Bardet? Nee. Tiberi? Pech. O'Connor? Dom gereden. Dit is een kleine greep uit de frustraties van het openingsweekend. Verder bespreken we vandaag onze teams en de gemaakte keuzes én sluiten we definitief het Klassiekerspel af. Én vandaag het debuut van onze 4e vriend; Erik. Een bomvolle show in aflevering 217 van Radio Scorito!

Thursday May 02, 2024

Nog 2 dagen tot de start van de Giro en dus moet je jouw definitieve puzzel gaan leggen. Maar waar doe je verstandig aan? Hoeveel sprinters neem je mee? Wordt het Caruso of Uijtdebroeks en haalt Merlier jouw team? Een hoop vragen die wij vandaag hopen te beantwoorden. We bespreken dilemma's en gaan knopen doorhakken. En een primeur vandaag, want we zijn live, mét publiek, vanuit Valkenburg!

Copyright 2024 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320